Sandbjerg Residence

SandbjergResidence

Norm Architects has renovated the interior of a private home in northern Denmark, reinforcing the appeal of this house in the country with exclusive furnishings in contemporary style.
The general mood and colour combination of the house’s surroundings were maintained in the interior with the aid of elegant contrasts between different looks and bare, tactile materials including wood, stone, fabrics and leather.

The floor and wall coverings of the whole building were created using tiles from the Carrière du Kronos stone-look collection, in the Anticata version and the Gent colour.

Category
Residential
Place
Northern Zealand (Denmark)
Designers and architects.
Norm Architects
Collections used
Carrière du kronos
Year of realisation
2019

Keep up to date with our products or find your nearest dealer

2020 Kronos Ceramiche webagency